Listí na stromech začíná opadávat a pomalu se venku zelená mění na žlutou a oranžovou. Podzimní barvy mám rád i na talíři a dobroty z dýně v těchto sychravých dnech u mě nemohou chybět.
Thajsko mělo být jednou z mých dalších cestovatelských zastávek. Letos se to kvůli covidu asi nepodaří, tak si z něj alespoň můžu kousek připravit doma do misky.
Když jsem se minulý týden procházel na Zelném trhu, tak většina trhovců nabízela krásné švestky. U jednoho stánku prodávali přímo svoje domácí, byly obrovské a nešlo bez nich odejít. 😊
Moje cesta k rybám nebyla vůbec jednoduchá. Ke kaprovi mám vyloženě averzi a nejím ho ani o Vánocích. Nevalná kvalita mořských ryb v devadesátých letech můj zájem o ně také nezvýšila. Až pstruh ze…
Tohle domácí pečené müsli si můžete připravit přesně podle vašich chutí, zdravě a bez cukru a dalších zbytečností, které jsou v běžně kupovaných variantách.